Rendezvények

01

SZÜLETÉSNAPOK

Megünnepelnéd a saját, vagy egy barátod születésnapját? Mi a MANGO-ban rugalmas, segítőkész hozzáállásunkkal igyekszünk a legemlékezetesebb pillanatokat elhozni neked. Ha ebben az autentikus környezetben szeretnél ünnepelni, mi várunk.

02

CÉGES RENDEZVÉNYEK

Legyen szó egy évértékelőről, vagy egy jó hangulatú csapatépítésről, a MANGO-val elégedettek lesztek. A helyiség alkalmas ültetett rendezvények, állófogadások, vagy igény szerint melegétel felszolgálására is. A táncparkett kialakítása sem jelent problémát. 

03

ESKÜVŐK

Szeretnétek impozáns körülmények között eltölteni a nagy napot? A MANGO-ban rátok is gondolunk. Igény szerint a Terra Catering-gel karöltve, akár Michlein-csillagos fogásokat varázsolunk elétek. A jó hangulat, az akusztika és a parketta adott, ennél több nem is kell, hogy ezt a napot feledhetetlenné tegyük.

04

VALAMIT KIHAGYTUNK?

Ha még valami kérdésed van, vagy egyedi ötleted támadt, azt oszd meg velünk nyugodtan a lenti kérdőív segítségével, vagy lépj velünk kapcsolatba az event@mangoevent.hu email címen vagy telefonszámunkon (+36 20 910 9773)!

Felkeltettük az érdeklődésedet?
Írj nekünk bátran!