Kávézó

Megnyitottunk!

Impozáns, gyárépületi, környezetben várjuk kedves vendégeinket. Újragondolt struktúrával, gondosan összeállított termékkínálattal szolgáunk, minden nap házilag készült ebédet szolgálunk fel, valamit egyedi villásreggeliket szervírozunk. Kávé területén hosszas keresés után a COSTA világos- és sötétpörkölésű kávéjai mellett döntöttünk. Ezeket a legnagyobb precizitással, a Ranchilio felsőkategóriás gépeivel készítjük el, hogy mindenkinek jól induljon a nap.

Kellemes környezet

A téglafalak és a nagy üvegablakok az ipari forradalom hangulatát tükrözik, a modern vendéglátás technikájával ötvözve.

Separate

A sarokban kialakított “separate” szekció alkalmas egy napindító kávézásra, vagy akár egy online meeting lebonyolítására. Próbáld ki te is, akár egy ügyfeleddel!

Elvitel

Sietsz valahova? Nem probléma. A Mango-ban mindent kérhetsz elvitelre is, nem kell, hogy ez értékes időt vegyen el tőled.

COSTA Caffee

A Mango-ban választhatsz a méltán híres Costa Caffee kolumbiai világos- és sötét pörkölésű kávészemei közül. Ez csak a te ízléseden múlik, mi várunk.

Ételek

Minden nap házi készítésű ebédet, illetve friss alapanyagokból villásreggeliket szolgálunk fel. Ha valami kisebbre, vagy édesebbre vágysz, válassz valamit szendvicseink, süteményeink közül.

Internetkapcsolat

A Mangoban stabil, szélessávú WiFi vár, ha gondolod, meríts ihletet egy csésze kávéból, csatlakozz fel az internetre, és így végezd a dolgod. 

A JELSZÓÉRT ÉRDEKLŐDJ A PULTBAN!

 

gALÉRIA

lépj velünk kapcsolatba!
Írj bátran!